Om Cecilia

CeciliaJohanne

Lidt om mig.

I mine 25 år har jeg lært en del. Jeg flyttede allerede hjemmefra som 17-årig, da jeg havde en kæmpe trang til at finde ud af, hvem jeg var. Som 18-årig blev jeg brutalt voldtaget i Paris, hvor jeg for første gang var ude at rejse selv, og derefter røg jeg direkte ind i et massivt hashmisbrug, som varede 8 måneder. Som 19-årig blev jeg gravid med min daværende kæreste, som jeg endte med at have et forhold til i 7 år. Vi fik sammen vores dreng Jonas.

I dag er jeg alenemor, og jeg har kæmpet med PTSD, fødselsdepression, stress og angst siden voldtægten, som jeg pænt havde fortrængt i min hashtåge. For 1,5 år siden kom hele min oplevelse tilbage, jeg startede til psykolog. I dag er jeg kun påvirket af lidt angst en gang imellem.

Jeg fortalte min historie på instagram, og efter en masse beskeder fra både mænd og kvinder kunne jeg straks se, at jeg ikke var den eneste der havde et traume. Et traume som er et tabu. Derfor har jeg gjort det til min mission, at bryde nogle af de her lidt voldsommere tabuer som blandt andre voldtægt, incest, misbrug og selvskade. Dette kan du høre mere om i mit podcast.

Mit liv er ikke lutter af glimmer og glitter, og jeg siger tingene som de er. Jeg bander til tider, og jeg er ikke bange for at kalde en skovl for en skovl. Jeg er vild med tatoveringer, og nogle gange hænger det her morliv mig langt ud af halsen. Og her er det okay, at sige det højt.

Tag et kig rundt i mit univers og så skriver du endelig, hvis der er noget!

👩‍🏫 Kommende coach igennem Manning Inspire

🤳 Uddannet Web Marketing Manager

🏋️‍♀️ Arbejder som instruktør i Fitness World

🏫 Færdiguddannet Entrepreneur & Designmanager til sommer

Mit digitale univers

Tjek også mit digitale univers & hold dig opdateret!

WordPress Theme built by Shufflehound. CeciliaJohanne - 2019