Coaching

Coach igennem Manning Inspire

Jeg har valgt at gå efter min drøm. At hjælpe og guide andre mennesker i den rigtige retning, så de kan opnå alt det, som de drømmer om. Jeg vil hjælpe andre mennesker med at sætte deres liv sammen præcis, som de selv ønsker det.

Derfor starter jeg på coachuddannelsen hos Manning Inspire i Kolding til marts. Denne uddannelse er en jeg faldt over for 6 år siden, og som jeg lige siden har ønsket at tage. Nu sker det!

”Hvorfor coach, Cecilia?”

Da jeg stod og havde færdiggjort mit psykologforløb, hvor jeg havde bearbejdet min fortid og min voldtægtsoplevelse, havde jeg sådan en ekstrem tom følelse indeni, men samtidig et mega drive.

”Hvad så nu?” kan jeg huske, at jeg tænkte. Hvad har jeg lyst til? Efter jeg havde fået bearbejdet fortiden, så stod fremtiden lige der, og skreg efter at jeg skulle lytte til, hvad jeg vil.

Det var skræmmende og spændende på én gang!

Så jeg vil være coach helt enkelt fordi at jeg vil hjælpe andre med, at finde meningen med deres liv. Finde den vej, som passer bedst til dem.

Så det er der mit drive, mit begær ligger. Lige der i coachingen og at hjælpe andre. Jeg er færdiguddannet til september, og derefter vil jeg redde verden – ét menneske af gangen.

Hold dig opdateret ved at tilmelde nyhedsbrevet. Så får du besked når coaching er tilgængeligt.

Tilmeld nyhedsbrev:

WordPress Theme built by Shufflehound. CeciliaJohanne - 2019